Agrariër Emmen

Drenthe wordt als één van de noordelijke provincies gezien als een belangrijke regio voor agrariërs. Hoewel het aantal agrariërs ook in Emmen en omgeving niet zozeer stijgt is het gebied dat voor akkerbouw en veeteelt wordt gebruikt wel enorm groot. De gemiddelde agrariër in Emmen heeft in de afgelopen jaren zijn de schaal flink vergoot door meer grond of meer vee te houden.

Financiering voor agrarische uitbreidingen

Het uitbreiden van het bedrijf van de agrariër vraagt om goede financiële producten om de groei mogelijk te maken. Bij SchonewilleAgri zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij zakelijke leningen en/of kredieten voor de agrarische sector in Emmen en wijde omgeving. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf en denken met u mee om deze zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Wij hebben vele jaren ervaring in de financiële sector en zijn bovendien bekend met de situatie waarin de agrariër werkt.

Agrarisch uitzendbureau

Wij kunnen u (tijdelijk) voorzien van extra personeel met kennis van- en ervaring met de agrarische sector. Als agrarisch uitzendbureau in de regio Emmen, Drenthe werken wij in een zeer specifieke markt die wij door en door kennen. Dit zorgt voor de beste match tussen (tijdelijk) personeel en bedrijf.

Keukentafelgesprek

Wij maken graag kennis met elke agrariër in Emmen en wijde omgeving. Bel of mail ons om een afspraak te maken.