Agrarische dienstverlening Emmen

In Emmen en omgeving is een groot aantal agrarische bedrijven actief. Naast akkerbouw en veeteelt zijn er diverse grote en kleine loonbedrijven die agrarische diensten verlenen.

Uitzendbureau voor agrarisch personeel

Het werk is zeer seizoensgebonden met enorme pieken in de periodes dat er gezaaid en geoogst moet worden. In deze tijden is er veel behoefte aan ervaren en geschoold agrarisch personeel. SchonewilleAgri kan u helpen deze periode zo efficiënt mogelijk te doorlopen door voor u te zorgen voor extra personeel met de juiste vaardigheden. 

De juiste mens op de juiste plek

Agrarische dienstverlening is een zeer breed begrip en ontzettend veel werkzaamheden zijn aan te merken als dienstverlening in de agrarische sector. Wij zijn door en door bekend met de sector en kunnen u daarom als geen ander van dienst zijn als u personeel zoekt voor brede of juist specifieke agrarische werkzaamheden. Wij zetten voor u, en voor ons personeel zelf, de juiste mens op de juiste plaats.

Wilt u kennismaken? Wij ook! Bel of mail ons voor een afspraak. U kunt zich ook meteen inschrijven als u personeel zoekt of als werkzoekende.