Agrarisch bedrijf overnemen Emmen

Een situatie die voor veel ondernemers uniek is: het overnemen van een bestaand agrarisch bedrijf. U wilt uw eigen bedrijf uitbreiden door een ander bedrijf over te nemen en toe te voegen aan uw bestaande zaak, of u bent juist de verkopende partij. In beide gevallen is dit een zeer complex proces waarin goede begeleiding van groot belang is.

Financiering bedrijfsovername                                                

SchonewilleAgri is de partij bij uitstek om dit proces te begeleiden. Wij hebben jarenlange ervaring in de financiële sector waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren bij het realiseren van een goed passende financiering. Ook het praktische deel, het daadwerkelijk indienen van de aanvraag, kunnen wij samen met u verzorgen.

Kennis van de agrarische sector

Wij hebben ons gespecialiseerd in de agrarische sector en weten dus welke zaken hier spelen. Dit praat gemakkelijk en hierdoor kunnen wij uitstekend met u meedenken bij het overnemen van een agrarisch bedrijf. Wij zorgen voor een prettige en goed geregelde overname.

Heeft u plannen voor het overnemen van een agrarisch bedrijf in de omgeving van Emmen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende eerste afspraak.