Uitzendbureau

Werkgever

SchonewilleAgri biedt u de mogelijkheid arbeidskrachten in te schakelen op uitzendbasis.

Heeft u extra mensen nodig om de seizoenspieken op te vangen of heeft u iemand nodig om tijdelijke werkzaamheden te verrichten dan adviseren wij u uitzendkrachten in te schakelen. U kunt onze uitzendkrachten inzetten voor het oogsten van groente en fruit, melken van koeien of bij het verwerken van geoogste bloemen.

De uitzendkrachten ontvangen een vast uurloon en worden betaald volgens de CAO voor uitzendkrachten. Schrijf je nu in als werkgever en ervaar het gemak van samenwerking met SchonewilleAgri.

Werkzoekende

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of een kruiwagen nodig om bij een bedrijf binnen te komen? Of verdienen terwijl je studeert? SchonewilleAgri zoekt een baan die bij jou past.

Wij zijn gespecialiseerd in de agrarische sector en zijn voor diverse klanten op zoek naar kwalitatief goed personeel welke affiniteit hebben met de sector. Is dit iets voor jou? Schrijf je dan nu in als werkzoekende en kom er tijdens een persoonlijk gesprek achter welke baan het beste past bij jouw talenten en vaardigheden.

Inschrijven